Conto de escola

Disponível somente no TrabalhosFeitos
  • Páginas : 4 (830 palavras )
  • Download(s) : 0
  • Publicado : 9 de novembro de 2012
Ler documento completo
Amostra do texto
Adobe® Creative Suite® 6 -tuotteen asennusohjeet
Tervetuloa käyttämään Adobe Creative Suite 6:tta. Tämä dokumentti sisältää CS6-ohjelmistopakettien ja itsenäisten CS6-tuotteiden asennus- jaasennuksen poisto-ohjeet.

• • • •

Ohjelmiston asentaminen Ohjelmiston asennuksen poistaminen Tuki Julkaisutiedot

Ohjelmiston asentaminen
Creative Suite 6 -ohjelmistopaketin tai itsenäisen CreativeSuite 6 -tuotteen asentaminen levyltä
Ota esiin kaikki asennusvälineet ja etsi sarjanumerot, ennen kuin aloitat asennuksen. Sulje kaikki sovellukset, mukaan lukien Web-selain, ennen kuin aloitat.Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tai sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus järjestelmänvalvojan tavoin. Jos asennat tuotepäivitystä, asennusohjelma etsii järjestelmästä kelvollistapäivitettävää tuotetta. Jos asennusohjelma ei löydä sitä, se pyytää sinua antamaan päivitettävän tuotteen sarjanumeron. Voit myös asentaa ohjelmiston kokeiluversion ja antaa sitten uuden ja aiemmansarjanumeron käynnistyksen aikana näkyviin tulevassa sarjanumeroikkunassa. 1. Aseta Adobe Creative Suite 6 -ohjelmistopaketin tai itsenäisen Adobe Creative Suite 6 -tuotteen sisältävä DVD-levyDVDasemaan. 2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla Setup.exe-tiedostoa (Windows) tai Install.app-tiedostoa (Mac OS).

Huomautus: Windowsin automaattisista toistoasetuksista riippuen Set-up.exe-tiedostosaatetaan käynnistää automaattisesti. 3. Noudata ruudulle tulevia ohjeita ja viimeistele asennus.

4. Kun sinulta kysytään sarjanumeroa, kirjoita Adobe Creative Suite 6 -ohjelmistopaketin taiitsenäisen Adobe Creative Suite 6 tuotteen sarjanumero ja suorita asennus loppuun. 5. Jos haluat käyttää tätä tuotetta, sinun täytyy hyväksyä käyttöoikeussopimus ja takuuehdot. Katso lisätietoja osoitteestawww.adobe.com/go/eulas_fi. Tuote ei toimi ilman pakollista aktivointia ja rekisteröintiä Internetin kautta. Katso lisätietoja osoitteesta www.adobe.com/go/activation_fi. Adoben yhden käyttäjän...
tracking img